Oops! It appears that you have disabled your Javascript. In order for you to see this page as it is meant to appear, we ask that you please re-enable your Javascript!

Regulament

 

Drepturile si obligatiile Transportatorului

Transportatorul are obligatia de a efectua cursele stabilite si de a respecta orarul curselor cu profesionalism si promtitudine.

Transportatorul are obligatia de a asigura pasagerilor conditii optime de calatorie si este raspunzator de siguranta si integritatea pasagerilor pana la destinatie.

Transportatorul are obligatia de a informa pasagerii cu cel putin 15 zile înainte de data inceperii calatoriei daca intervin modificari cu privire la orarul curselor. In cazul in care acestia se afla in imposibilitatea de a ajunge la orarul nou stabilit, transportatorul are obligatia de a le restitui contravaloarea calatoriei platita in avans.

Transportatorul poate modifica pretul calatoriei, in sensul majorarii sau micsorarii, după caz. In cazul in care cursa a fost rezervata si achitata on-line, acesta are obligatia de a efectua cursa, respectand pretul care a fost achitat on-line.

In cazul achitarii on-line a tarifelor de transport si neprezentarea pasagerilor la imbarcare, contravaloarea biletului nu se restituie.

Transportul pasagerilor cu varste intre 0-6 ani este gratuit. Acestia vor sta in bratele adultilor, intrucat nu au loc liber asigurat. Peste aceasta varsta se achita tarif intreg.

Transportatorul nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderea sau deteriorarea bagajelor transportate.

Transportatorul isi rezerva dreptul de a-si selecta pasagerii.

Drepturile si obligatiile turistului

Turistul are obligatia de a respecta orarul curselor publicat si de a se prezenta la imbarcare cu cel putin 45 minute inainte de inceperea calatoriei.

Turistul are voie la bordul navei cu bagaje personale, cantitatea maxima admisa fiind de 15 kg pentru fiecare pasager in parte. Pasagerii care vin cu baxuri de apa si alte extra bagaje vor fi taxati suplimentar. 

Turistul are obligatia de a achita contravaloarea tarifului de transport.

Turistul are obligatia de a respecta conditiile de calatorie impuse de transportator.

Turistul are obligatia de a pastra curatenia la bordul ambarcatiunii pe toata durata calatoriei.

Turistul isi asuma responsabilitatea pentru siguranta bagajelor personale.

Pentru orice informatie.